Forradalmi megoldás, mégis alig ismerjük. Mit tud az infrafűtés? 

G-OLD Infrapanelek gyártója a Mormota-Lux Kft. néhány módosulástól eltekintve 1999 decembere óta áll ügyfelei rendelkezésére.

Cégünk megalapítása óta, sikerült a családi vállalkozásból egy sikeres kisvállalkozássá válnunk. A sikereinkhez nagy részben hozzájárultak Vevőink Hazánkból és Európa több országából, akik kitűntettek minket bizalmukkal.

Társaságunk más érdekeltségekkel párhuzamosan infrapanelek gyártásával, valamint az infrafűtés szerelési tartozékainak forgalmazásával foglalkozik.

Az általunk gyártott G-OLD Infrapanelek kizárólag európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított infrasugárzók (az ettől eltérőt jelezzük).

Az infrapanelek területén szerzett több éves szakmai tapasztalat kiváló alapot ad jövőbeli törekvéseinknek, melyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget, még magasabb biztonságú és még kedvezőbb árú termékeket szeretnénk előállítani. Céljainkat saját fejlesztéseink, saját gyártási kapacitásunk, saját és viszonteladóink kimagasló forgalmazása, és legfőképpen kiváló Munkatársaink szakmai tapasztalata segíti.

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: , , , , , , ,

Szolgáltatások: ,

Munkavégzés helyszínei: , ,

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 2890 Tata, Bacsó Béla utca 42.

Weboldal: http://suntherm-infra.hu/

E-mail cím:

Telefonszám: +36 30 9568 338