Cégünk a Door Sys Kft  Európa piacvezető infrafűtés gyártója a Fenix Group magyarországi vezérképviseleteként 13. éve foglakozik az elektromos fűtés területén korszakalkotó jelentőségű infrafűtéssel.  Országos lefedettségű viszonteladó partner hálózattal rendelkezünk és várjuk további cégek jelentkezését is.

Több ezer beépített infrapanel , több száz hatékonyan működő elektromos fűtésrendszer a lakossági felhasználóktól az ipari csarnokokig, elsősorban Magyarország és Ausztria területén.  Infrapaneles fűtés területén szerzett széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező tervező és  kivitelező csapattal  állunk ügyfeleink szolgálatára.

 

A Fenix termékek ( EcoSun infrapanel , EcoFloor fűtőszőnyeg, Ecoflex infra-konvektor, Ecofilm) kizárólag európai gyártóüzemekben  – a Cseh központ mellett Angliában, Franciaországban   készülnek  kimagasló minőségben.

Világviszonylatban is úttörőnek számít a környezetbarát energiatudatos fűtéstechnikában. Kiemelkedő garanciális feltételek, különösen hosszú élettartam – Lifetime Warranty.

A Fenix gyár mára a világ egyik legkeresettebb infrapanel gyártója , folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Az infrapaneles fűtésről:

Az infravörös hősugárzás a (naphoz hasonlóan) szilárd tárgyakban elnyelődve hőt generál. A célunk az , hogy padlót és a falakat átmelegítve egyenletes hőelosztást biztosítsunk – ezért a legcélszerűbb a fűtőpaneleket a mennyezetre elhelyezni. A konvekciós fűtésekhez képest kisebb energiafelhasználás mellett hasonló , vagy kellemesebb hőérzet biztosítható.  Jótékony hatással van egészségünkre , tiszta innovatív fűtési megoldás!

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: , , , , ,

Szolgáltatások:

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák: ,

Kapcsolattartási adatok

Cím: 9024 Győr, Újlak utca 2.

Weboldal: https://infrapanelwebaruhaz.hu/

E-mail cím:

Telefonszám: 30/2457908, 20/558-5677