Cégünkről, a Borsod Klímáról

Borsod Klíma fő tevékenysége, klímaberendezések értékesítése, megfelelő tanácsadás légkondicionáló berendezésekről és azok szakszerű üzembe helyezése, f-gáz képesítéssel rendelkező, kiváló szakemberek segítségével.

Cégünk a komfort és ipari klímaberendezések területén számos márkájú berendezést forgalmaz. Klímaberendezéseken kívül hőszivattyús, hővisszanyerős rendszerek telepítését, beüzemelését vállaljuk, légtechnikai kiépítéssel együtt Észak-Kelet Magyarország területén és Budapest környékén is.

Bemutatótermünk vidéken Borsod megye központjában, Miskolcon, Pesti út 84. szám alatt található, ahol az általunk ajánlott klímaberendezések nagy többségét meg is tekinthetik ügyfeleink. Másik bemutatótermünk, Budapest mellett, 2143 Kistarcsa, Szabadság út 2. szám alatt található, mely központi raktárunk is egyben. Célunk, ügyfeleink minőségi kiszolgálása, elsősorban energiatakarékos, környezetkímélő és csendes kivitelű légkondicionálók, hőszivattyús berendezésekkel, egyedülálló garanciákkal (10 év), de alacsonyabb árfekvésű klímaberendezések is megtalálhatóak miskolci és pesti bemutatótermünkben. Termékpalettánkon fűtési oldalon szerepel még infrafűtés tervezése méretezése infra panelekkel, fűtőfilmmel és fűtőszőnyeggel együtt. Penészes lakások, nedves falú családi házak problémáit is meg tudjuk oldani párátlanító, hővisszanyerő, párásító és légtisztító készülékekkel. Légfüggönyeink között megtalálható a környezeti levegős, meleg vizes és elektromos fűtésű készülék is, melynek természetesen a telepítését is vállaljuk.

Lakossági klímaberendezéseken kívül cégünk foglalkozik ipari változó tömegáramú (VRF) rendszerek telepítésével és folyadékhűtős berendezések üzembe helyezésével, karbantartásával és javításával is, melyekről komoly referenciákkal is rendelkezünk. Légtechnikai és hővisszanyerős rendszerek kiépítését is vállaljuk, mely szakágban komoly referenciákkal is tudunk szolgálni. Referenciáink között számos lakossági és közületi split klímaberendezések, VRF rendszerek, hővisszanyerős szellőztetések is szerepelnek, klímaszerelési darabszámunk 2016 év végén elérte a 9000-es darabszám feletti mennyiséget. Munkáinról bővebben a referenciáink menüpont alatt tájékozódhat.

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: , ,

Szolgáltatások: ,

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 3516 Miskolc, Pesti út 84.

Weboldal: http://borsodklima.hu/

E-mail cím:

Telefonszám: +36 30 261 1335