2020 ban a Toma Family Mobil kft, mint Intelligens Fűtőfólia ismét részt vett kiállítóként és előadóként a Mapei által immáron sokadszor megrendezett Országos Szakember Találkozón. A kiállítói standon és az előadó teremben is hatalmas érdeklődés volt  a kivitelezési szakemberek körében, hogyan is működik a fűtőfólia, mint fűtési rendszer.

Tóth Tamás cégvezető tartott előadást a fűtőfólia, fűtőfilm bemutatásáról, kivitelezéséről, beruházási költségéről.

Az előadásról készült 15 perces videó itt nézhető meg:

A résztvevők most már tudják, hogyan működik egy infra fűtőfólia kivitelezése, hogyan kell megfelelően kialakítani a rétegrendet, és magas minőségű fűtésrendszert átadni.

Az előadás bemutatta a fűtőfólia cég szerepét Magyarországon. Közel 10 éve dolgoznak ezen modern fűtési rendszer népszerűsítésén, több mint 4.000 sikeres telepítésen vannak túl Európában. Ezek a számok hatalmas tapasztalatot szereztek a cégnek. Pontosan tudják mi kell egy tökéletes fűtésrendszer kivitelezéséhez.

A fűtőfilm beépítési lehetőségei szinte korlátlanok.

  • padlófűtés
  • mennyezetfűtés
  • falfűtés
  • kiegészítő fűtés

Padlófűtés esetén is megfelelő rétegrenddel szinte bármilyen burkolattal ellátható:

  • lamináltparketta
  • hidegburkolat
  • hajópadló
  • szőnyeg
  • műgyanta

Azon burkolatoknál, ahol a szakembernek lefelé rögzíteni kell a terméket, megfelelő szilárd burkolatot kell biztosítani. Ez lehet 4-5 cm betonréteg, vagy 2 cm Rigidur. Az infrafűtés felett gyakorlatilag mindegy a beton vastagsága, akár 40 cm-t is képes a megfelelő minőségű fűtőfólia átfűteni.

Az előadásban bemutatásra kerültek még átlagos beruházási költségek. Kiderült, mennyivel alacsonyabb egy ilyen fűtési rendszer kivitelezési költsége, mint egy gázfűtés, vagy egy soha meg nem terülő hőszivattyú beruházása.

Az érdeklődők számos kivitelezési módra kaptak referencia képeket. Kiderült, hogyan lehet infrafűtést telepíteni hajóra, mint padlófűtés. Találkoztak képekkel, ahol egy kertészetben biztosították a növények számára az egyenletes földhőmérsékletet padlófűtésként.

Rövid betekintést kaptak a látogatók a cég társadalmi szerepvállalásáról, ahogy egy kecskeméti állatmenhely kutyáinak is biztosították a fűtést.

A Fűtőfólia jelen van az összes hazai, nagy építőiparban fontos kiállításon, ezzel is segítve a fűtés beruházás előtt állókat a megfelelő döntés meghozatalában.

 

Kérjen Ön is ingyenes műszaki javaslatot a cég szakembereitől MOST:

Amennyiben szeretne helyszíni felmérést kérni szakemberektől, idei évtől erre is van lehetőség.