Fűtőfólia és MAVIT Building együttműködése jó példa a cégek erősítésére

MAVIT Building logo

A Fűtőfólia a piaci igények feltérképezését követően felismerte, hogy miért is jó segíteni a beruházoknak a teljes felújításban, építkezésben megfelelő partner ajánlásával. A Fűtőfólia (www.futofolia.hu) nagy hangsúlyt fektet a minőségi termékre és a minőségi fűtésrendszer kialakítására, hogy egy gazdaságos, meleg és komfortos fűtés legyen kialakítva az ügyfeleknél.

A Fűtőfólia ügyfeleinek  részéről egyre több igény jelentkezett, hogy szeretnék egy kézbe tudni a teljes kivitelezési, felújítási folyamatokat.

A hosszú és átláthatatlan szakember keresés, ajánlatkérések sokasága, időpontok összehangolása a munkálatok során, nagyban megnehezíti és lelassítja az építkezést.

 A cég teljesen elzárkózott korábban a szakemberek ajánlásától, mivel nem tudtak olyan céget mondani, akit nyugodt szívvel ajánlanának ügyfeleiknek. Örömmel jelentikk be, hogy most megtalálták ezt a partnert a Mavit Building kft személyében.

A Mavit Building kft egy Százhalombattán lévő cég, aki országosan vállal kivitelezési és építési munkákat profi csapatával.

 

Mavit Building - Mánya Zsolt

Mavit Building – Mánya Zsolt

A cég tulajdonosa és ügyvezetője Mánya Zsolt hitvallása:

 

„Azon dolgozom, hogy a magyar embereknek olyan élhető otthona legyen, ami nem csak kiváló állapotban van és gazdaságosan fenntartható, hanem praktikus elrendezésű, kényelmes és esztétikus. Szeretném, ha az emberek jól éreznék magukat az otthonukban és büszkék lennének rá. Közel két évtizede van építőipari vállalkozásom, számos elégedett ügyféllel. Szeretem a munkám, szeretek embereknek segíteni, és minden energiámmal azon vagyok, hogy csapatommal a magyar embereknek, családoknak kiváló otthonokat teremtsünk.”

 

 

 

Mavit Building kft által a lakosság felé végzett szolgáltatások:

  • Családi házépítés, bővítés, felújítás és átalakítás
  • Belsőépítészeti látványterv készítés

Milyen további szolgáltatást nyújtanak?

„Helyszíni felmérés alapján belsőépítészeti tervezés, látványterv készítése. Igény esetén akár teljes projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink közé tartozik még a tereprendezés és füvesítés, kerítés építés, járda építés, kukatároló kialakítás, egyedi terasz készítés, medence építés, kerttervezés és kivitelezés, belsőépítészeti látványtervezés.”

 

Miért a MAVIT Building?

  • Mert a 3 pontos minőségellenőrzési rendszerünknek köszönhetően nincs minőségi probléma
  • Szakembereink villámgyorsan dolgoznak
  • A legjobb áron szolgáltatunk, amit etikus körülmények között el lehet érni
  • A különböző munkafolyamatok összehangolását kiváló projektvezetők végzik
  • A munkaterület tisztaságát alapvető fontosságú feladatunknak tekintjük
  • Dolgozóink rendkívül jó hozzáállású, talpig becsületes emberek, kiváló a morál a csapatban

 

A teljes kivitelezési munka egy kézben

A Fűtőfóliának nagy segítséget jelent a Mavit Building kft munkája, hisz a fűtésrendszer telepítés előtti és utáni munkákat is el végzi.  Ilyen lehet pl egy padlófűtés esetén a megfelelő rétegrend kialakítása (betonozás, szigetelés) , amire szakembereik telepítik az Intelligens Fűtőfólia fűtésirendszert, majd ennek a burkolása megfelelő elemekkel (laminált parketta, hidegburkolat stb.).

Ugyan ilyen fontos szerepe van egy jó kivitelező cégnek a mennyezetfűtés kialakításában is, hiszen az esetek többségében szükséges egy gipszkarton álmennyezet kialakítása, mielőtt a fűtőfólia kivitelezők megérkeznek, majd az infrafűtéstelepítését követően el kell burkolni álmennyezettel.

Mostantól nyugodt szívvel tudnak ajánlani egy jó kivitelező céget ügyfeleiknek, és a teljes kivitelezési folyamat végre egy kézbe kerül. Garantált a magas minőségű szolgáltatás, a határidők betartása, és a szakértelem.

MAVIT Building kft szereplése a TV2 Szépítők műsorában:

Mavit Building kft árjegyzék:

Árjegyzék MAVIT- kivitelezési munka

 

Cég elérhetősége:

MAVIT Building
2440. Százhalombatta, Damjanich út 22.
Phone: +36309708212 , +3623354195
Email: iroda@mavit.hu
Web: mavit.hu