Debreceni székhelyű Épületgépészeti társaságunk 2006 április 24.-én azzal a céllal alakult, hogy a környezetbarát és energiatakarékos természet nyújtotta lehetőségeket kihasználva a megújuló energiaforrások hasznosítására specializálódjon kiszorítva a hagyományos szilárd illetve földgáz üzemű fűtési rendszereket.

Modern fűtési-hűtési rendszereinkhez föld illetve napenergiát alkalmazunk, melyek hőforrásként tökéletesen biztosítják lakóépületeink téli- nyári időszakban történő gazdaságos, költséghatékony és megtérülő üzemeltetést a komfort és kényelem megtartása mellett.

A geotermikus elképzelésekre alapozva fűtés-hűtés technológiák tervezésével és profi kivitelezéssel komoly ügyfélkörre tettünk szert Magyarországon és külföldön is.
Társaságunk az elvárásoknak megfelelően professzionális alapanyagokból dolgozik, és kiváló szakmai, gyakorlati tapasztalat birtokában valósítja meg igényes ügyfeleinek épületgépészeti rendszereit.

Kiemelt partnerként évek óta VIESSMANN és REHAU termékekkel tervezzük és kivitelezzük rendszereinket, mely termékek piacvezető pozíciót foglalnak el Nyugat Európában és Magyarországon is.

Az említett színvonalat folyamatosan fenntartva bővülő szolgáltatási köreinket nagy megelégedéssel veszik igénybe magánszemélyek és cégek egyaránt.

Tevékenységünket ajánljuk szíves figyelmébe, elképzelései alapján szakembereink rövid idő alatt megtalálják az önnek legmegfelelőbb modern épületgépészeti megoldásokat, melyek a legmagasabb szakmai és minőségi elvárásoknak felelnek meg.

Legyen szó új építésű vagy rekonstrukcióra szoruló épületek, lakások, társasházak, irodaházak vagy gyáregységek fűtési-hűtési rendszereinek kiépítéséről, megrendelőink minden esetben a legszigorúbb elvárásoknak megfelelő megvalósítást kapnak kézhez.

Célunk:

Mind a meglévő illetve leendő megrendelőink,ügyfeleink számára biztosítani
 
▶ gyors és szakszerű kivitelezést
▶ modern, egészséges  és környezetbarát technológiát
▶ télen meleg, nyáron kellemesen hűvös, időtálló és hosszú távon is energiatakarékosan működő fűtés-hűtés rendszert

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: , , ,

Szolgáltatások: ,

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 4029 Debrecen, Csillag utca 82

Weboldal: https://www.ukgeotherm.hu/

E-mail cím:

Telefonszám: 36 (30) 2407 - 105