A Perfect-Cool alapvetően kül- és beltéri hűtés- és fűtéstechnikai vállalkozás.

A Céget 2009-ben Benkő Jenő és Tóth Gergely alapította. Felismerték, hogy a kültéri klimatizálás hazánkban még ismeretlen fogalom, így az országban úttörőként kezdték meg az amerikai Port-A-Cool kültéri evaporatív hűtő berendezések forgalmazását, melyek segítségével szabadtéren is úgy érezhetjük magunkat, mint egy hűs, klimatizált szobában. A hihetetlenül gazdaságosan működő és nagy hűtőteljesítményű mobil párahűtő berendezések gyorsan népszerűvé váltak, és alkalmazkodva a piaci körülményekhez az időszakosan, hirtelenül ránk törő kánikulai időjárás miatt, a kereskedelmen túl megkezdték ezen professzionális párahűtők  rövid- és hosszútávú bérbeadását is.

2010-ben a lakossági és HORECA szféra igényeit kielégítve a ventilátoros ködhűtők és vonalsoros párahűtő rendszerek is felkerültek a palettára, melyek  látványos megjelenésükkel ideálisak a  nyitott teraszok, egyéb kültéri helyszínek hűtésére.

A hideg időszakokra gondolva még ebben az évben elkezdték az akkoriban még innovatívnak számító infrasugárzás elvén működő infrasugárzók, infrapanelek forgalmazását, melyekkel nemcsak a beltéri fűtés oldható meg egyedülálló, csaknem 100%-os fűtési hatékonysággal, de a külterek, teraszok, sátrak, nagy belmagasságú ipari csarnokok számára is az egyetlen alternatív fűtési megoldást jelentik.

A dinamikusan fejlődő Perfect-Cool az elkövetkező évek folyamán az ipari piac igényeit sem hagyta figyelmen kívül, így az ipari párahűtés mellett az ipari párásítást és klíma előhűtést is felvette tevékenységei közé.

Az evaporatív párahűtő és párásító rendszerek vízzel való működtetése miatt felmerült, hogy a vízkezeléssel, vízlágyítással is kiemelten foglalkozzunk. A megfelelő minőségű víz használata nem csak az általunk telepített evaporatív hűtőgépek, berendezések, párásító rendszerek élettartamát javítják, de a Közüzemi Vízművek, ipari gyártó csarnokok, éttermek, wellness szállodák, uszodák számára olyan újgenerációs fertőtlenítési megoldást kínál a vízminőségi problémákra, mely gyorsan, hatékonyan tisztítja a vízrendszert anélkül, hogy káros mellékhatásai lennének!

Cégünk mára 12 fős vállalkozássá nőtte ki magát. Szakértő tanácsadóink, üzletkötőink az egyedi igényeknek megfelelően a legoptimálisabb megoldást javasolják. Üzletpolitikánknak megfelelően nem a legdrágább, hanem a legjobb megoldásra törekszünk. Képzett telepítőink számára nincs lehetetlen helyzet, szervízcsapatunk pedig a garanciális és garancián túli javításokat, az időszakosan felmerülő karbantartási feladatokat is precízen elvégzik. Béreszköz parkunk segítségével több ezer m2 párahűtési, vagy infrafűtési igény egyidejű teljesítése is lehetséges.

Érdeklődésére szakértő tanácsadóink közreműködésével ingyenes felméréssel tudunk árajánlatot adni bármely, fent említett problémájának megoldására!

Reméljük hamarosan Önt is Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: ,

Szolgáltatások:

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 2132 Göd, Rákóczi u. 118.

Weboldal: https://perfectcool.hu/

E-mail cím:

Telefonszám: +36 70 866 4833