Miért válasszon padlóradiátort?
Padlóradiátor, illetve padlókonvektor minden olyan nagyobb méretű üvegfelület elé érdemes tervezni, ahol radiátorokkal nem akarjuk elrontani az összképet, de a nagy üvegfelület miatti hővesztességet egyensúlyozni akarjuk. A mai modern épületek precíz hőszigetelésének köszönhetően a fűtés egyre kevesebb energiát igényel. Azonban a lakásoknál egyre több “földig” érő üvegfelületet terveznek, a radiátor viszont csak az oldalfalakon helyezhető el. Ezáltal hiába nagy a radiátor hőleadó képessége, az üvegfelület párásodásra hajlamos illetve a nagy hővesztesség miatt pár fokkal hűvösebb a légtér. Egyszóval a nagy üvegfelületek előtt érdemes a padlóradiátor beépítése, ami nem csak fűt, de a lakás egyik dísze is lehet.
 
radiátor gyakran nem illik a lakás összképéhez, vagy csak esztétikai szempontból döntünk a padlóradiátor mellett. Termékeinkkel akár önálló fűtést is elérhetünk, vagy csak kiegészítő fűtésként használjuk esetleg radiátor vagy padlófűtés mellé
A padlófűtés nem alkalmazható mindenütt, az épület jellege vagy a burkolat anyaga miatt. Például padlószőnyeg vagy parketta esetében, ezek ugyanis szigetelő tulajdonságuk által a hőleadást jelentősen csökkentik, így radiátor, falfűtés vagy padlóradiátor mellett kell döntsünk.
Ilyen helyzetekre lehet megoldás a padlókonvektor: diszkrét, elegáns, megvéd a lakásba beáramló hidegtől. Előnyeit bármilyen épületben élvezhetjük: lakásokban, irodaházakban, sportlétesítményekben, szolgáltatási épületekben, szalonokban stb.

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: , ,

Szolgáltatások:

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 2145 Kerepes, József Attila utca 127

Weboldal: https://www.stilltech.eu/

E-mail cím:

Telefonszám: +36-30-696-61-69