Ez az elektromos fűtésű fűtőpanel egy háromrétegű laminált fólia, ahol két 75 um-es polyester réteg között egy 9um-es alumíniumhártya, mint ellenállásfűtés helyezkedik el és így a teljes panel vastagsága megközelítőleg 0.2 mm.

A fűtőpanel formája, mérete és teljesítménye könnyen kiválasztható az alkalmazási igényeknek megfelelően. Az egységpanel 60 cm széles és 50 cm hosszú és egészen 4 m-es hosszúságig, szintén 60 cm-es szélességgel rendelhető.

A fűtési rendszer a járófelület hőmérsékletét, ami lehet kerámia, padlószőnyeg, parketta, márvány vagy PVC padló is, egyenletesen 28-30°C-on tartja megközelítőleg 80 W/m2 hőmennyiséggel, ideális komfortérzést biztosítva ezáltal olyan helyeken, ahol a hideg felület nem kívánatos. Képzelje el, hogy nincs többé hideg padló a szobában, vagy a fürdőkádból kilépve a fürdőszobában, esetleg éjszaka egy italra kisétálva a konyhába. Ez a rendszer olyan mint egy elektromos takaró a kerámia padlókra. Egyaránt alkalmazható száraz és nedves helységekben, szállodai és kórházi, valamint családi házak fürdőszobájában.

Bárhol előnyösen alkalmazható mint kiegészítő, az adott hely komfortszintjét ideálisan kialakító fűtés. (Hidegburkolatú helyen hosszú ideig tartó álló vagy ülőmunkát végzők részére/lakás, iroda, szerelőműhely/, hideg templomok padjainál, gyerekszobában, lakókocsikban, hétvégi házaknál).

A Thermofoil-Fűtőpanel rendszer, mint padlófűtési rendszer ideális új épületeknél a hagyományos fűtés kiegészítéseként, valamint öreg épületek felújításánál amikor a komfortfokozat növelésére törekszünk. Meglévő padlóra is könnyen szerelhető annak feltörése vagy eltávolítása nélkül, mivel a panel csak 0,2mm vastag, viszont a járófelület készítése a megszokott módon történik. A törpefeszültségen történő üzemeltetés garanciát nyújt a biztonságos működéshez a felhasználó számára.

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: ,

Szolgáltatások: ,

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 1000 Budapest , ------

Weboldal: http://www.padlofutes.ini.hu

E-mail cím:

Telefonszám: +36-30-931-8698