Fűtőkábel rendszerek képviselete

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Elektro-L Kft. 20 éve az ország elektromos fűtés piacvezetője, mint a dán elektromos fűtőkábelek és tartozékainak magyarországi képviselője e világszínvonalú termékekkel már 20 éve van jelen a hazai piacon. A DE-VI International vállalat 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik és 24 országba exportálja termékeit. A több típusú fűtőkábeleinkre és a hozzátartozó termosztátokra, automatikára CE minősítéssel és MEEI engedéllyel rendelkezünk. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink várják megkeresésüket.

A Devi termékeket előnyösen lehet használni kültéren: rámpák, gépkocsilejárók, járdák, lépcsők fűtésére, csúszás mentesítésére valamint technológiai csővezetékek esőcsatornák, lefolyók fagymentesítésére.

Fűtővezetékeinkkel kültéren a jelenlegi villanyárak mellett is gazdaságosan tudunk fűteni mindent, ami elfagyhat és ezáltal károsodhat. Legyen az építési, ipari vagy mezőgazdasági terület. Rendelkezünk egy- illetve kéteres állandó teljesítményű valamint önszabályozós fűtőkábelekkel is. A fűtés kültéri vezérlését nedvesség és hőmérsékletérzékelővel ellátott automatikával, vagy termosztáttal oldjuk meg.

Beltéren az általunk forgalmazott Deviflex típusú termékkel más fűtőberendezések igénybevétele nélkül is tudunk házakat, lakásokat, templomokat fűteni, hőntartani valamint nagyon jól használható már meglévő fűtésrendszerek kiegészítőjeként. Nagy előnye, hogy hidegpadlós helyiségek esetén csak a feltétlenül szükséges felületek fűtésével jelentősen emelhető a komfortérzet, és akkor is bekapcsolható mikor más fűtőberendezés üzemeltetése nem gazdaságos (pl. hidegebb tavaszi, nyári napokon). Fűtőkábeleinket padló- és falfűtésre egyaránt energiatakarékosan lehet használni, mert a nagyobb felületek kis hőmérséklettel való melegítésével a hagyományos fűtéshez képest 20%-al csökkenthető az energiafelhasználás. Költséghatékonyság szempontjából napelemes rendszerekkel jól kombinálható, elérhető a 0 Ft-os fenntartási költség! Az általunk behozott termék átmérője 8 mm, ezért helyigénye minimális közvetlenül a fűtendő felület alatt is elhelyezhető. Hőtárolós fűtés esetén vezérelt tarifán (hagyományosan éjszakai árammal) is üzemeltethető. Beltéri fűtéshez nem csak fűtőkábeleinket hanem 3 mm-es átmérőjű fűtőszőnyegeinket is ajánljuk. A fűtés vezérlését több érzékelős előre programozható digitális termosztáttal oldjuk meg. Tervezésünk és szaktanácsadásunk ingyenes. Igény szerint termékbemutatást is szervezünk.

Remélem, hogy e kis tájékoztató segítségével jobban megismerhette termékeinket és alkalmazásukat és a jövőben lehetővé, válik egy szorosabb kapcsolat kialakítása. Referencia oldalunkon tájékoztatjuk eddigi nagyobb munkáinkról ahol a DE-VI által gyártott és általunk forgalmazott termékek lettek beépítve

 

Tisztelettel

 

Németh Lajos

Ügyvezető

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: , ,

Szolgáltatások: ,

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 1111 Budapest , Sztoczek u. 13.

Weboldal: https://www.futokabel.hu

E-mail cím:

Telefonszám: 06-1-381-0473