Tisztelt Leendő Ügyfelünk,

Cégünk, az Alfagas Gépészeti és Irányítástechnikai Kft 1991-ben alakult.
Főtevékenységünk mérnökirodai szolgáltatások (mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás, szakértés) nyújtása, erről bővebben az alfagas honlapon tájékozódhat. A mérnökirodai munkák mellett, 2001 óta foglalkozunk szolártechnikával, napkollektoros és napelemes napenergia-hasznosító rendszerek fejlesztésével, tervezésével és kivitelezésével.  Szolártechnikai tevékenységünket és termékeinketAlfaSol márkanéven népszerűsítjük. Az Alfagas Kft. 1996 óta a TÜV Rheinland InterCert által minősített vállalat, 2001-től a napenergia-hasznosító rendszerek tervezése és kivitelezése szakterületen is.

napkollektoros és napelemes rendszerek méretezését és szimulációs vizsgálatát, tető- és tartószerkezet tervezését profi szoftverekkel (Polysun Designer, K2 Base-On, Schletter Configurator stb.) végezzük, a szerelés-kivitelezés is élenjáró termékekkel és szereléstechnikával történik. Az általunk tervezett és telepített napelemes és napkollektoros rendszerek főbb komponensei (napkollektor, tároló, szabályozó, napelem, inverter, tartószerkezet stb.) élenjáró minősített gyártók (Viessmann, Solarventi, SOLE, Magen, LG, Trina, Fronius, Solar Edge, K2, Schletter stb.) első osztályú és minősített termékei (TÜV, Solar Keymark, CE stb.).

A profi technikával és technológiával kivitelezhető high-tech napkollektoros rendszerek mellett figyelmébe ajánljuk low-tech szolár rendszereket is, mint pld. a SolarVenti légfűtő- és szellőztető rendszert vagy az AlfaSol Termál medencefűtő rendszert, amelyek szerelésére Ön saját maga is bátran vállalkozhat és munkájával jelentősen csökkentheti a beruházás költségét.

Szíves figyelmébe ajánljuk honlapunkat, reméljük megtalálja itt azt, amit keres. Természetesen szívesen látjuk egy személyes konzultációra mérnökirodánkban, ahol lehetőséget van bizonyos  termékeink megtekintésére, és megbeszélhetjük a tervezett beruházásával kapcsolatos lehetőségeket, a műszaki és pénzügyi kérdéseket.

Reméljük, hogy Önt is a Megrendelőink között tudhatjuk a közeli jövőben!

Üdvözlettel,

Moumoulidis Ioannis
ügyvezető        

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: ,

Szolgáltatások:

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 1089 Budapest , Elnök u. 1.

Weboldal: http://alfasol.hu/kapcsolat/

E-mail cím:

Telefonszám: +36-30-425-8904