A VAVEX SOLAR Mérnöki és Kereskedelmi Kft. fő tevékenysége: napelem és infrafűtés rendszerek értékesítése, tervezése, kivitelezése (napelemes rendszer engedélyeztetésének intézése, a rendszer működésének monitorozása,  szükség esetén karbantartása). Vállaljuk az ingatlanok, háztartások teljes energetikai szükségletét biztosító, gépészetmentes, gazdaságos energetikai rendszerének tervezését, kivitelezését a kis családi házaktól, a közintézményeken át az ipari megoldásokig tejes körűen, új és meglévő épületekre egyaránt.

Küldetésünk

Az egészség- és környezettudatos gondolkodás minél szélesebb körben történő elterjesztése, az ennek részét képező hatékony és gazdaságos energiafelhasználás megismertetése, az ehhez szükséges technikai feltételek biztosítása. Ezért is vállaljuk ingyenesen tanácsadásunkat, helyszíni felmérésünket.

Cégünk nemcsak a környezetvédelmet, hanem a társadalmi szerepvállalást is kiemelten fontosnak tartja. Tulajdonosaink a gyermek- és családvédelem, valamint az állatvédelem terén végeznek kiemelkedő, vezető tevékenységet, kollégáink pedig önkéntes munkájukkal támogatják az arra rászorulókat.

Fontos információk

Elektromos fűtés típusa: ,

Szolgáltatások: ,

Munkavégzés helyszínei:

Forgalmazott márkák:

Kapcsolattartási adatok

Cím: 2013 Pomáz, Béke út 6.

Weboldal: http://www.vavexsolar.hu/

E-mail cím:

Telefonszám: 0626/369-388 0620/508-9801 0620/508-9899